Takaisin treenien pariin

Viikonloppu tuntui hujahtaneen taas vauhdilla. Käytiin kyläilemässä, syömässä raflassa burgerit, jännittämässä lätkäpelissä, ulkoilemassa Unnan kanssa ja treenailemassa salilla.

Tehtiin myös itse aasialaista ruokaa ja saunottiin useampana iltana. AIka hyvä viikonloppu mun mielestä. Blogia en sen kummemmin ehtinyt ajatella, mutta nyt maanantaina tuntui luonnolliselta palata tänne. Kivaa alkanutta viikkoa siis myös sulle!

Viime viikolla käytiin nelisen kertaa treenillä. Pitkästä aikaa. Viime kerrasta taitaa olla jo pitkälti yli kuukausi, joten yllätti suuresti, miten kivaa se olikaan.

Mullahan on tosiaan uusi valmentaja, mutta valmennussuhde on ollut nyt hetken tauolla. Tarkoitus olisi nyt kuitenkin tammi-helmikuussa jatkaa valmennuksen parissa ja odotankin kovasti jo vanhoja rutiineja. Ja treenejä ja noh, just sitä ihan normiarkea.

Vaikka tauko oli suunnittelematon, se teki varmasti hyvää henkiselle jaksamiselle. Viime aikoina on ollut monia kuormittavia asioita, jolloin keskittyminen ja jaksaminen ei ole ollut parasta. Kuitenkin pidempiaikaisen liikkumattomuuden mukana tuli mukanaan vielä suurempi väsymys: paikat kipeytyivät istumisen ja makaamisen seurauksena ja painokin tottakai nousi lisää. Huono yhtälö siis ihan kokonaisuudessaan.

Viime vuoden lopulla jo pidemmän aikaa elämä oli ollut aika hektistä ja jatkuvasti on tapahtunut jotain muutoksia. Sitä niin sanottua "muuta vapaa-aikaa" työn, koiran ulkoilutuksen ja salin ohelle ei ole hullummin ollut. Ja ei, en tarkoita, etteikö koiran kanssa puuhastelu ja sali olisi vapaa-aikaa, mutta kyllä jatkuva päivien täyttäminen työllä, opiskelulla, liikunnalla ja treenaamisella on pidemmän päälle aika kuormittavaa. Uskon siis, että nyt kuukauden tauko treeneistä teki hyvää, vaikka sivuvaikutuksia tulikin. Nyt on ainakin energiaa liikkua enemmän jatkossa.

Tämä vuosi on kuitenkin erilainen kuin viime vuosi. Suuremmat hälinät saa tällä erää jäädä sikseen. En pyri menemään jokaiseen tapahtumaan, mikä kuulostaisi kiinnostavalta. Enkä varmasti tee aerobista ja salitreeniä älyttömiä määriä. Mielummin keskittyy terveelliseen elämään ja arjesta nauttimiseen. Nyt nimittäin olisi tavoitteena luoda tasainen arki, jossa jaksaa ja josta nauttii - ei liikaa tekemistä, eikä liikaa kuormitusta. Sopivasti kaikkea!

  • life

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229