Kuusi vuotta - 11 kotia

Mietiskelin tuossa eräs päivä mun viimeisimpiä vuosia. Niihin on sisältynyt useampi työpaikka, useampi paikkakunta ja niin ollen useampia koteja. Olen muuttanut näiden viiden-kuuden vuoden aikana yhteensä 10 kertaa. Välillä muutin täysin uudelle paikkakunnalle, kerran toiseen maahan ja muutamia kertoja saman kaupungin sisällä.

Nyt kuitenkin tuntuu vahvasti siltä, että nopeat liikkeet saa vihdoin päätöksen. Huomenna ei nimittäin ole vain ystävänpäivä, vaan se on myös oman ensiasunnon kaupantekopäivä. Kyllä, oma koti täältä tullaan!

Oon tästä tulevasta niin onnellinen ja innostunut. Monta vuotta, monta kotia ja vihdoin tuntuu, että voi asettua pidemmäksi aikaa aloilleen ja perustaa oikeasti sen kodin. Ollaan Josen kanssa itseasiassa naureskeltu, että Unnakin pääsee nyt eläkekotiinsa ja saa pysyvän saattohoitokodin tuleville vuosille. Mutta vitsin tasolla vain – tytsyllä on toivottavasti vielä moooonta vuotta aikaa elellä kanssamme. <3

Viimeinen muutto pieneen hetkeen ja samalla 11. muutto kuuden vuoden sisään tulee tapahtumaan viimeistään pääsiäisenä. Kovin pitkään ei siis enää tarvitse odotella. Ja voi toki olla, että pääsemme muuttamaan jo hieman aikaisemmin.

Huomenna pikkusisko tulee meille yökylään ja käydään ulkoilemassa, keilaamassa sekä seuraavana aamuna hotelliaamiaisella. Ja ehkä hieman myös juhlistetaan asuntokauppoja, haha. Kivaa alkavaa viikonloppua ja ihanaa ystävänpäivää!

  • life

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229