Hyvä maanantai

Väsymys tuntui tänä aamuna jokaisessa luussa ja ytimessä ja herääminen oli pienen työn takana. Siitä huolimatta fiilis uuteen päivään oli todella hyvä. Mua hymyilytti ja töihin oli kiva lähteä. Sitä en tosin tiedä, mistä näin kiva aamuinen fiilis kumpusi, mutta heti herättyä tuntui, että tästä ei voi tulla kuin todella hyvä päivä. Ja sitä se sitten olikin.

Viikonloppu meni yhdessä hujauksessa. Nopeudestaan huolimatta se oli sitäkin mukavampi. Ehdittiin käydä kyläilemässä, katsomassa lätkää (KooKoo vei 1-0), siivottiin koti ja napattiin vuokrailmoitusta varten kuvia sekä käytiin salilla 1,5 viikon tauon jälkeen. Salilla olkapää/rinta/ojentajatreeni meni oikein kivasti, vaikka edellisestä kyseisten lihasryhmien treenistä olikin jo kulunut toista viikkoa. Sali kulki hyvin ja nostatti mielialaa.

Josko kohta oisi enemmän neliöitä?

Tänään aamulla otettiin myös ensimmäiset kuntokuvat sitten kisapäivän. Olin vältellyt kuvien ottoa jo pidemmän aikaa pehmenneen ja pyöristyneen ulkomuodon takia. Tyhmää tiedän, mutta jostain syystä on vaikea hahmottaa omaa ulkonäköään nopeiden kehonkoostumukseen liittyvien muutosten jälkeen. Noh, kuvat on nyt otettu ja selvisin hengissä. Ja vaikka nyt kroppa onkin eri näköinen kuin nelisen kuukautta sitten, mitä sillä on väliä? Ainakin voi paljon paremmin ja jaksaa hymyillä :-)

Miltäs sitten tämä käynnistynyt viikko näyttää? Alku- ja loppuviikosta käydään treenillä, tiistaina on lavatanssikurssin neljäs tunti (hidasta valssia luvassa taas, jäiks!) ja selvitellään asuntolaina-asioita pankin kanssa. Lisäksi mulla on vihdoin kampaaja ja saan freesattua tätä ylikasvanutta tyveä viileämpään blondiin sävyyn sekä pääsen tulevana viikonloppuna siskolle Lappeenrantaan kylään, jossa nään samalla ensimmäistä kertaa pikkuisen Yrjö-koiranpennun.

Viimeisimmissä julkaisuissa käsittelinkin muuttoasiaa ja asuntokuumeilua. Tällä hetkellä odotan uutta kotia todella paljon ja se pyörii mielessä vähän väliä. Uudessa kodissa löytyy yläkerrasta takkahuone varaavalla takalla ja kahdella makuuhuoneella sekä alakerrasta kahdessa tasossa oleva keittiö - ruokailuhuone - olohuone -yhdistelmä. Tahdon jo muuttaa!

Tällä hetkellä fiilis elämästä on hyvä, vaikka taustalla varjostavatkin ajoittain surulliset asiat muutaman kuukauden takaa. Toivon, että tämä vuosi on onnekkaampi ja onnellisempi kuin edellinen. Ainakin se on käynnistynyt hyvin.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229