Hiuspäivitystä


Edellisestä kampaamokäynnistä olikin kulunut jo neljä kuukautta, kun vihdoin eilen istahdin jälleen kampaamon penkkiin. En ymmärrä, miten aika menee joka kerta niin nopeasti, että kampaamokäyntivälit venyvät kerta toisensa jälkeen näin pitkiksi. Viime vuonna kävin kampaajalla yhteensä neljä kertaa: helmikuussa, toukokuussa, syyskuussa ja lokakuussa. Syys-lokavaihteessa kävin kaksi kertaa fiksaamassa tukkaa, jotta kisoihin saatiin kauniin viileä vaaleasävy päähän.

Eilen pääsin taas Hius & Kauneus MariS:n Lauran käsittelyyn. Tukkaan laitettiin tiheästi pientä vaaleaa raitaa, jotta yleisilme olisi kauttaaltaan hyvin vaalea. Lisäksi nappaistiin mun tukasta noin 10 cm pois. Latva oli monin paikoin haaroittunutta ja ohutta, joten oli paras vaihtoehto ottaa reilulla kädellä tukkaa pois. Nyt mulla on taas hieman lyhyempi tukka - kevättukka!

Se on hassua, kuinka kampaajalla käynti muuttaa niin paljon omaa fiilistä. Freesattussa tukassa tuntuu kivemmalta ja hiustenlaittokin käy helpommin. Mä käytän säännöllisesti hopeashampoo- ja hoitoainetuotteita, jotta hiuksissa niissä säilyisi mahdollisimman viileä blondisävy. Nyt kun tukkaa on taas kirkastettu ja oma tummempi tyvi piilotettu, on se helpompikin pitää vaaleana ja kylmänä.


Lopputulos uusista hiuksista niiiiin mieleinen. Kuva hiuksista kampaamon IG-käyttäjältä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229